Uznawany za Złoto Faraonów olejek z czarnuszki stanowi wyjątkowy produkt pochodzenia naturalnego. Pozyskiwany jest z nasion czarnuszki, których drogocenne właściwości doceniano już w starożytnym Egipcie. Tłoczony na zimno zachowuje swoje zalety, które są wynikiem działania aktywnych czynników, jak sterol, beta fitosterol, czy nigella. Środek stosowany jest na szeroką skalę w przemyśle kosmetycznym.

Olejek z czarnuszki przyczynia się przede wszystkim do poprawy kondycji skóry, zwłaszcza suchej, matowej, pozbawionej blasku. Wpływa także korzystnie na opóźnienie procesów starzenia się skóry. Wygładza naskórek oraz powoduje, że jest mocniej napięty. Zwalcza łupież, zmniejsza widoczność przebarwień skórnych, a także zmian potrądzikowych. Nadaje się do pielęgnacji do szczególnie wrażliwej cery, także z AZS.

OBSERWUJ NAS ...

facebook   twitter   instagram  

 

Bezpieczne zakupy
nasza strona posiada:

CERTYFIKAT SSL ZAPEWNIAJĄCY POUFNOŚĆ
CERTYFIKAT PCI DSS
szyfrowane dane i transakcje

współpracujemy z:

pay u
różne formy płatności

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl